Welkom bij Hotel het Wethuys

Het Wethuys heet U van harte Welkom

Vrijdag 26 april uitzonderlijk gesloten vanaf 18h30.

Toen de laatste magistraat van het graafschap Watou de laatste maal op tafel klopte kon hij niet vermoeden dat hier, eeuwen later, geen onverlaten maar levensgenieters aan de balie zouden staan. En toch! Waar vroeger straffen werden uitgesproken, worden nu lichaam en geest uitvoerig verwend en zijn de boetes drastisch omlaag gehaald. Het statige huis kreeg een doordachte face-lift: een hedendaagse pleisterplaats met historisch karakter, een groot terras op het marktplein, een knusse binnentuin voor de intieme sfeer en een ruimte voor groepen en reünies.

Voor grotere groepen en/of meer gewenste kamers: we hebben ook nog Guesthouse Het Wethuys, Barbara's Guesthouse en Landgoed Karel van Yedeghem (alle vakantiewoningen)

Koppels kunnen een vakantieflat huren, op www.wethuys.be vindt u deze studio's met ingerichte kitchenette : Barbara's vakantieflats(adults only).

Voor fun en authentiek plezer in groep : Boltra Café - info@boltra.be

Voor een deugddoende overnachting : Hotel Het Wethuys - www.wethuys.be

 

Zonder zorgen fietsen door de Westhoek
Keikopwielen biedt fietsarrangementen aan op maat van elk peloton, zeker ook voor het jouwe. Een gezellige dag op wielen met een unieke kijk op al het goede van de Westhoek.
www.keikopwielen.be

Voor je zoektocht naar een vakantiewoning, holiday home of gîte : keuze te over bij dit aanbod : Barbara' s Guesthouse, Landgoed Karel van Yedeghem, Guesthouse Het Wethuys - www.barbaras-guesthouse.be of www.landgoedkarelvanyedeghem.be.

Voor een restaurant : Restaurant Het Wethuys - www.wethuys.be

Openingsuren

HOTEL  : OPEN 7/7 

*****

We serveren in het weekend van 10 februari en 11 februari, woensdagavond14 februari vanaf 19h en zaterdag 17 februari en zondag 18 februari ons VALENTIJN MENU.

Tevens mogelijkheid om te overnachten met ons Valentijn arrangement voor 1 nacht en ons Valentijn arrangement voor 2 nachten.

BAR / RESTAURANT BUITEN SEIZOEN :

OPEN op vrijdag van 16h tot 20h (enkel in maanden mei, juni en september) - OPEN op zaterdag van 10h tot 20h30 en op zondag van 10h tot 20h30

BAR / RESTAURANT IN SEIZOEN ( = maanden juli en augustus) :

OPEN op maandag van 10h tot 16h (dinsdag gesloten) -                                   OPEN van woensdag tot zondag van 10h tot  20h30

Geen cafébediening meer na de service.

Groepen : 

ook buiten de geafficheerde openingsuren zijn groepen welkom, op aanvraag.

Katia's Patisserie : 

De Patisserie bestaat niet meer.

!! Vergeet niet je elektrische fietsen te huren bij ONS : 35 euro voor een hele dag!!