Hotel

Hotel Wethuys te Watou

We beschikken over 10 knusse hotelkamers, elk voorzien van TV, eigen badkamer met douche of ligbad en toilet.

In ons gezellig bruin kaffee/Katia' s Patisserie kan U genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. In de zomer kan u van het ontbijt genieten op ons terras aan het marktplein. Ontbijten kan tussen 8u. en 10u. Indien u het ontbijt vroeger wilt, dan regelen wij een ontbijtservice met onderlinge afspraak.. Restaurant en tearoom zijn tijdens de zomermaanden gesloten op dinsdag. Vanaf 1 september gesloten op dinsdag en woensdag, behalve in samenspraak met de hotelgasten.

Kinderen tot en met 2 jaar logeren gratis op de kamer van de ouders. Een babybedje staat ter beschikking. Er kan eventueel een extra 1-persoonsbed bijgeplaatst worden aan 40 euro per nacht.

TIP : Boek eens een huifkartocht. Info via De Schipperkeshoeve (Melissa Taillieu) : De Schipperkeshoeve - Abeelseweg 117 - 8970 Poperinge - 0495/26.00.49

TIP : boek een boltrabaan, een oud volksspel voor iedereen! - www.boltra.be

!!Vergeet niet je elektrische fietsen te huren bij ONS : 35 euro voor een hele dag!!

Het hotel kan ook als vakantiewoning geboekt worden, voor uw groep, uw familie of uw gezinsuitstap. Guesthouse Het Wethuys. Dan krijgt u er een gemeenschappelijke ruimte bij met ingebouwde keuken, salon en eetruimte. Er is een aparte ingang en u heeft directe toegang tot het verwarmd zwembad.

Toerisme Vlaanderen

 

 

Bekijk onze video