Hotel

Hotel Wethuys te Watou

Het hotel beschikt  over 6 diverse knusse kamers, elk voorzien van TV, eigen badkamer met douche of ligbad en toilet. Alle 6 hotelkamers zijn gelegen op de 1e verdieping. Er zijn bedden voor 12 personen met mogelijkheid in een paar kamers tot in totaal 2 extra slaapgelegenheden. Het zijn alle éénpersoonsbedden behalve in 1 kamer aan de achterzijde is er een dubbelbed.

In ons gezellig bruin kaffee/ voormalige Patisserie kunnen de hotelgasten genieten -énkel op reservatie- van een heerlijk uitgebreid ontbijt. Het ontbijt dient bij de reservatie geboekt te worden en wordt aangeboden aan 15 euro per persoon per nacht, voor een eenvoudig ontbijt. Of ontbijtbuffet is ook mogelijk aan 20 euro per persoon. Ontbijten kan tussen 8u. en 10u. . Restaurant en tearoom zijn tijdens de zomermaanden gesloten op dinsdag. Vanaf 1 september gesloten van maandag tot en met donderdag, behalve in samenspraak met de hotelgasten.

Kinderen tot en met 2 jaar logeren gratis op de kamer van de ouders. Een babybedje staat ter beschikking (aan 15 euro). 

TIP : Boek eens een huifkartocht. Info via De Schipperkeshoeve (Melissa Taillieu) : De Schipperkeshoeve - Abeelseweg 117 - 8970 Poperinge - 0495/26.00.49

TIP : boek een boltrabaan, een oud volksspel voor iedereen! - www.boltra.be

!!Vergeet niet je elektrische fietsen te huren bij ONS : 35 euro voor een hele dag!!

Toerisme Vlaanderen

 

 

Bekijk onze video