Boltra

Vrijdag 26 april zijn we uitzonderlijk gesloten vanaf 18h30

We zijn nog slechts geopend voor groepen vanaf 10 personen. Boltra arrangementen of  maaltijden zijn enkel mogelijk tijdens het weekend. 

Suggesties kunnen uitgewerkt worden volgens groepswensen en budget. Een idee voor mogelijke menu’s en gerechten vindt u hier

Het aantal opgegeven deelnemers  aan de boltra = gelijk aan aantal betalende deelnemers!

We vragen 1 drankje te willen nuttigen per uur (door elke deelnemer!). Wordt er door sommigen géén drank bijbesteld dan is de prijs hiervoor 2 euro per niet-geconsumeerde drank per uur. 

Nota. De reservaties met arrangementen of gerechten aan de kaart hebben voorrang op de enkelvoudige boltra-reservaties.

Nota 2. Soms wordt een' leeg uur' opgevuld de dag zelf of daags voordien. Dan komen vaak veel aanvragen binnen. De eerste die zich aanbiedt, speelt. Tenzij een (spontaan) voorschot zou betaald zijn door 1 of andere groep, dan heeft deze groep voorrang. Negatieve review zijn niet nuttig.

Hotel-restaurant Het Wethuys - Boltra Café

HOTEL : OPEN 7/7 

BAR / RESTAURANT BUITEN SEIZOEN :

OPEN op vrijdag van 16h tot 20h (enkel in maanden mei, juni en september) - OPEN op zaterdag van 10h tot 20h30 en op zondag van 10h tot 20h30

BAR / RESTAURANT IN SEIZOEN ( = maanden juli en augustus) :

OPEN op maandag van 10h tot 16h (dinsdag gesloten) -                                   OPEN van woensdag tot zondag van 10h tot  20h30

Geen cafébediening meer na de service.

Groepen : 

ook buiten de geafficheerde openingsuren zijn groepen welkom, op aanvraag.

Katia's Patisserie : 

is thans definitief gesloten

 

Reserveer uw baan


We contacteren u dan zo snel mogelijk om te bevestigen.

Op vrijdag 26 april zijn we uitzonderlijk gesloten vanaf 18h30.

 

Uw gegevens zullen enkel worden aangewend om u te contacteren in functie van de door u gevraagde informatieverstrekking. Bescherming van uw gegevens is voor ons belangrijk. In onze privacy policy kunt u lezen hoe wij dit doen.
Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen.


Er kan aangenaam boltra gespeeld worden tot groepen van maximaal 10 personen (5 tegen 5). 

De prijs voor het gebruik van de boltra is 50 euro per groep van maximaal 10 personen, gedurende 1 uur  (de dranken zijn verplicht bij te bestellen). Dit is ook de prijs bij verlenging van de spelduurtijd. Bij iedere bijkomende speler wordt een supplement van 5 euro per persoon per uur bijgerekend, dit tot een maximum van 16 personen per groep. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van het gehele eindtotaal. Indien dit niet mogelijk blijkt, wordt een meerlast van €0,50 per persoon aangerekend. Gelieve respectvol om te gaan met het aanwezige materiaal, de locatie en de uitbating in het algemeen. Dank u. Om te vermijden dat groepen niet opdagen, zijn we genoodzaakt om een voorschot van 100% te vragen.
Kinderen op de boltrabaan zijn pas toegelaten vanaf 6 jaar. Dit omwille van een zeker gebrek aan spelvaardigheid en om lichamelijke risico’s te vermijden bij kinderen onder de 6 jaar.

Een uur plezier gaat snel voorbij, zet aub het  'alarm op uw smartphone! Hierdoor moeten anderen niet nodeloos wachten.

Bij annulatie dient u per mail (info@boltra.be) contact op te nemen.  U krijgt 85% van het betaalde bedrag binnen de 14 dagen terug, indien wederverhuring aan dezelfde prijs of hoger. Annulatie wordt enkel aanvaard binnen 2 weken alvorens uw komst. Bvb. was uw reservatie een boltra croque arrangement voor 11 personen, dan moet de waarde minstens equivalent zijn aan (11 p. x 15 euro + 11 drankjes x gemidd. 4 euro)  aan 209 euro.